Crivelli

Povestea Casei de Bijuterii Crivelli Gioielli a inceput in 1970, cand fondatorul ei, Bruno Crivelli, a hotarat sa reuneasca pasiunea, talentul de bijutier, cunostintele din istoria bijuteriilor si vasta sa expertiza in domeniu, in ceea ce urma sa devina, peste ani, brandul Crivelli, si anume, un jucator de top in industria high-end jewelry de diamante si pietre pretioase.

Gratie savoir-faire-ului de peste zeci de ani si creativitatii, brandul Crivelli este astazi un reper in sectorul bijuteriilor de lux, fiind foarte apreciat atat pentru stilul inconfundabil “Made in Italy”, cat si pentru unicitatea creatiilor sale. In 2012, a fost castigatorul Best Italian Jewellery Brand Collection, in cadrul Andreea Palladio International Jewellery Awards.

Bijuteriile Crivelli sunt realizate doar in editii limitate, avand, insa, si un segment de nisa ce consta in realizarea de piese unicat.

Realizate cu maiestrie de artizanii bijutieri, cu un design original, din metale fine si pietre pretioase, bijuteriile fascineaza nu doar Crivelli aficionados, dar si buyerii din intreaga lume.

Brandul italian redefineste stilul clasic, in maniera sa moderna. Tehnicile avansate, inovative, de prelucrare a aurului, combinatiile cromatice inedite, sclipirile spumante ale pietrelor pretioase precum: diamante, smaralde, rubine si safire, finisajele perfecte si texturile fascinante ale materialelor pretioase pozitioneaza Casa de Bijuterii Crivelli Gioielli ca fiind un reper de rafinament si traditie pe scena internationala.