Damaso

Fondat in Bilbao, in 1970, de catre Damaso Martinez, brandul spaniol eponim s-a impus pe piata bijuteriilor de lux, inca de la inceput, prin creatiile sofisticate care au reusit sa imbine elementele clasice, cu un design inovativ, devenind adevarate opere de arta.

In 1990, mostenitorii companiei : Monica, Alberto si Ainhoa au preluat conducerea, iar primul pas al strategiei lor a fost extinderea la nivel mondial, odata cu participarea brandului, pentru prima data, la expozitia de prestigiu de la Basel.

Anul 2000 a marcat inceputul aventurii americane, prin participarea brandului Damaso Martinez, la JCK Las Vegas, unul dintre evenimentele de referinta din industria bijuteriilor.

Prestigiosul brand de fine jewellery, Damaso Martinez, isi datoreaza reputatia de astazi nu doar traditiei indelungate, cat, mai cu seama, calitatii deosebite a materialelor, predilectiei pentru detalii, a finisajelor impecabile si diversitatii care caracterizeaza fiecare colectie a brandului.

Fiecare colectie impresioneaza, fie prin taieturile extrem de precise sau combinatiile seducatoare de aur roz si champagne diamonds, fie prin aerul fresh si natural “hippie-style collection” al bratarilor elastice din aur sau prin aerul atemporal al unor piese ce pot fi incadrate in seria bijuteriilor evergreen

Nu e de mirare, asadar, de ce Damaso Martinez este un nume ce a castigat increderea nu doar a celebritatilor, cat si a familiilor regale.

Cu o retea extinsa, Damaso Martinez este prezent pe cele mai importante piete, precum: Anglia, Emiratele Arabe, Franta, Canada, Germania, Belgia, Turcia etc., de unde aceasta mica compania de familie isi extrage 40 % din cifra de afaceri.