Despre noi

interior eight 8 jewellery

Sursa de inspiratie pentru artisti, prietene ale celor mai reputate fashion-icon-uri, iubite de celebritati, care au dezvoltat adevarate pasiuni pentru ele, motive ale tradarii sau dovezi de dragoste nemarginita, diamantele nu si-au pierdut, niciodata, puterea de fascinatie.

Cu o experienta de 20 de ani in domeniul bijuteriilor de lux, pe piata din Germania, Casa de Bijuterii 8 Jewellery a deschis, de curand, primul magazin de bijuterii de lux in Romania, in galeria The Grand Avenue Marriott, alaturi de cele mai renumite branduri de lux internationale.

Traditie

Cu o experienta de 20 de ani in domeniul bijuteriilor de lux, pe piata din Germania, Casa de Bijuterii 8 Jewellery a deschis, de curand, primul magazin in Romania, in galeria The Grand Avenue, alaturi de cele mai renumite branduri de lux internationale.

8 Jewellery propune o selectie de piese rafinate, din aur de 18 k, cu diamante si pietre pretioase, ale unor branduri-cult, cu traditie in industria bijuteriilor de lux, precum: Crivelli Gioielli, Damaso Martinez , dar si propria colectie de bijuterii care se remarca printr-un design modern si elegant.

Creatiile proprii ale Casei de Bijuterii 8 Jewellery se disting, in primul rand, printr-un aspect esential si anume acela de a fi piese unicat, pe care artistul bijutier le-a creat, avand, de fiecare data, o alta sursa de inspiratie.

De la montura, forma, elemente inovative, precum toarta flexibila a inelelor, pana la aranjarea intr-o anume forma, a diamantelor, bijuteriile 8 Jewellery pot concura cu cele mai prestigioase case de bijuterii din lume.

Magazinul nostru se adreseaza tuturor celor care cred ca o bijuterie nu este un simplu accesoriu sau doar o investitie, ci mai mult decat atat. Noi credem ca o adevarata bijuterie poate deveni o semnatura proprie, ce poarta, incapsulata in ea, o emotie, un moment din viata, o amintire, aspecte ce ii confera o valoare unica. Din acest motiv, am creat bijuterii durabile, de o inalta calitate, innobilate cu diamante cunoscute drept simboluri ale eternitatii.

Rafinament

8 Jewellery propune o selectie de piese rafinate, din aur de 18 k, cu diamante si pietre pretioase, ale unor branduri-cult, cu traditie in industria bijuteriilor de lux, precum: Crivelli Gioielli, Damaso Martinez , dar si propria colectie de bijuterii Eight8 care se remarca printr-un design modern si elegant.

Creatiile disponibile in magazinul nostru pot satisface si cele mai pretentioase gusturi, fie ele traditionale, clasice sau moderne, in primul rand, datorita diversitatii de modele, ce cuprinde de la bijuterii discrete, feminine, precum bratarile fine Tenis, in degradee, cu smaralde si diamante, inelele rafinate cu briliante, cerceii solitaire, o creatie cu totul atipica fata de clasicii solitaire, versatila, o piesa de rezistenta, am putea spune, care se poate transforma usor, prin eliminarea unui element, intr-o cu totul alta pereche, pana la bijuterii statement, opulente, sculpturale.

Aurul galben, stralucitor, iradiaza caldura, cel alb este odihnitor si rafinat, cel negru, nonconformist. Ele fuzioneaza perfect in aceasta proba de inventivitate si creativitate, cu diamantele champagne, de un roz subtil, cognac sau alb-pur, smaraldele si safirele.

Nimic nu este intamplator, pentru ca, la randul ei, aceasta revarsare de pretiozitate este temperata de sobrietatea decorului. Efectul este o adevarata forta a sugestiei, in care se intrepatrund poezia, emotiile, influentele culturale, gustul sofisticat si jocul subtil de straluciri si umbre.

Dorinta de a oferi o experienta de shopping completa, clientilor nostri, se poate remarca si gratie atentiei cu care s-a decorat magazinul, cat si set-up-ului creativ, de expunere al pretioaselor piese.

Eleganta

Creatiile proprii ale Casei de Bijuterii 8 Jewellery se remarca printr-un design modern si elegant

Conceptul acestui spatiu pretios in sens propriu si figurat este un demers intelectual de mare rafinament, ce tradeaza preocuparea pentru desfatarea vizuala .

Design-ul poarta semnatura artistului Gunter Neunzig, un reputat si apreciat designer de interior din Germania, a carui creatie, respectiv, casa in care locuieste, a reusit sa primeasca recunoasterea specialistilor din domeniu, odata cu situarea ei in topul celor mai inedite 10 case din Europa.

Decorul all-black se imbina perfect cu presele de furnir vechi de 300 de ani, ce adapostesc casetele transparente ale bijuteriilor si cu vitrina, o adevarata instalatie de arta. Astfel, negrul sobru contrasteaza cu stralucirea cameleonica a bijuteriilor si le potenteaza frumusetea.

Sunt exigentele unui estet, iar efectul se adauga la preocuparea stilistilor-bijutieri pentru impactul vizual al creatiilor.

Iluminatul a depasit functia sa obisnuita, obiectele fiind gandite de un artizan al luminii. Lampile sunt obiecte de arta pentru ca induc emotii si intentii.

Corpurile de iluminat cu forme avangardiste, de geometrie astrala, cat si mobilierul de tip smoked au fost alese cu mare grija, ambele apartinand celebrului brand italian MOOOI, devenit iconic, odata cu introducerea pieselor in colectiile celor mai prestigioase muzee: Victoria & Albert Museum, Groninger Museum sau Montreal Museum of Fine Arts.

8 Jewellery propune, astfel, prin acest mix sofisticat in sobrietatea lui, o exeperienta unica ce, cu siguranta, va va convinge ca 8 Jewellery nu vinde simple bijuterii, ci EMOTII.

Crivelli Gioielli

Povestea Casei de Bijuterii Crivelli Gioielli a inceput in 1970, cand fondatorul ei, Bruno Crivelli, a hotarat sa reuneasca pasiunea, talentul de bijutier, cunostintele din istoria bijuteriilor si vasta sa experienta in domeniu, in ceea ce urma sa devina, peste ani, brandul Crivelli, si anume, un jucator de top in industria high-end jewelry de diamante si pietre pretioase.

mai multe ...

Damaso Martinez

Fondat in Bilbao, in 1970, de catre Damaso Martinez, brandul spaniol eponim s-a impus pe piata bijuteriilor de lux, inca de la inceput, prin creatiile sofisticate care au reusit sa imbine elementele clasice, cu un design inovativ, devenind adevarate opere de arta.

mai multe ...