Aparitii media - februarie 2016

Ce fel de bijuterie cu diamante i s-ar potrivi unei blonde sau unei brunete? Dar unei roscate sau unei satene? Albertina Ionescu si Mariana Romanica, consultant de imagine ne-au dezvaluit recent la TVR ca e important sa tinem cont de trasaturile persoanei dragi atunci cand facem un astfel de cadou. Un material video care pune in evidenta bijuteriile din magazinul 8 Jewellery.

https://www.youtube.com/watch?v=ludxUEwe29Q&index=1&list=PL8g0B4wmRnJF0TnoDRcqx1ew3_HRkLOHR

 

Diamantele au fost multa vreme simbolul curajului, al invincibilitatii si al puterii. De la un punct incolo in istorie, au devenit insa dovada incontestabila a iubirii. Iar bijuteriile cu diamante si pietre pretioase din magazinul 8 Jewellery nu fac exceptie, scrie Bianca Nutu, the beauty writer pe blog. Tot acolo descoperiti cateva piese must-have pentru orice doamna sau domnisoare.

http://biancanutu.com/be-mine/

 

 Ce-si doreste o femeie? Va spune Mariana Romanica, consultant de imagine intr-un articol dedicat domnilor care vor sa isi surprinda partenera cu o bijuterie cu diamante de la 8 Jewellery.

 http://www.marianaromanica.ro/8-jewellery-diamante-8-martie

 

Inele spectaculoase si bratari Tennis, cele mai in voga propuneri atunci cand vrem sa oferim un cadou.

 http://stiridelifestyle.ro/schimb-de-carti-februarie/

 

Pentru a face faţă tuturor solicitărilor şi a se ridica la înălţimea celor mai exigente cereri, consultanţii magazinului de bijuterii cu diamante 8 Jewellery au pregătit deja o selecţie a celor mai preţioase mărţişoare.

http://www.prwave.ro/business/34-lifestyle/61934-martisoare-pretioase-8-jewellery

 

Pentru tot mai multi dintre consumatorii de lux, diamantele sau pietrele pretioase colorate sunt o optiune demna de luat in calcul, devenind prin insusi simbolistica lor, semnul legaturilor trainice, a aprecierii sincere si a bucuriei impartasite.
http://www.garbo.ro/articol/Noutati/20050/campania-martisoarepretioase-by-8-jewellery-preturi-speciale-la-cele-mai-pretioase-martisoare.html

 

De-a lungul celor 20 de ani de existenţă a casei de bijuterii 8 Jewellery, mulţi bărbaţi au trecut pragul magazinului în căutarea inelului perfect de logodnă. Consilierii 8 Jewellery au fost special pregătiţi pentru astfel de momente. Aşadar, indiferent că domnii ştiu exact ce vor sau dimpotrivă, sunt emoţionaţi şi indecişi, aici, vor descoperi inelul potrivit. 

http://www.fashion8.ro/noutati/2944-martisoare-pretioase-8-jewellery

Aparitii media februarie 2016 8 jewellery