Aparitii media - iunie 2016

Dress codul vorbeste despre tine si personalitatea ta, iar cele mai prețioase bijuterii pe care le putem alege pentru un dress corect sunt cele cu diamante. Diamantele fascineaza si ne fac sa visam, iar daca ni le dorim cu adevarat, cred ca la momentul potrivit cel putin un pretios diamant va fi al nostru.
http://esentatare.com/straluceste-cu-dress-code-ul-potrivit-si-diamantul-care-ti-se-potriveste/

 

O bijuterie poare fi doar un accesoriu care completeaza o tinuta sau poate fi o semnatura a personalitatii purtatorului. In spatele unei bijuterii unicat, din materiale pretioase, se poate ”citi” o poveste unde rafinamentul si emotia creeaza un dans spectaculos, dedicate doar tie.
http://denisradu.ro/news/8-jewellery-bijuterii-ca-semnaturi-cu-diamante/

 

In magazinul8 Jewellery poti intra in universul bijuteriilor unicat, create din aur, diamante si alte pietre pretioase! Aici, un consultant specializat iti va fi ghid in calatoria in care vei descoperi bijuteria creata sa ”vorbesca” despre tine.
http://www.denisiavijulan.com/2016/06/07/8-jewellery-bijuterii-ca-semnaturi-cu-diamante/

 

Vrei o bijuterie doar a ta? Atunci trebuie sa cunosti si sa incerci creatiile proprii ale Casei de Bijuterii8 Jewellery! Rigorile bijutierilor germane si dorinta Casei de a crea dintr-o bijuterie o extensie a personalitatii celui care o alege, a transformat din colectia proprie o adevarata demonstratie in arta luxului.
http://womanly.ro/8-jewellery-bijuterii-ca-semnaturi-cu-diamante/

 

Diamantele, acele pietre care sunt aduse la suprafața pamantului de eruptii vulcanice si considerate cele mai dure material naturale, captiveaza de la prima vedere! De aceea, alegerea unor bijuterii cu diamante poate fi o reala provocare.
http://www.beautystory.ro/2016/06/colectie-noua-la-8-jewellery.html#more

 

Colectia proprie, 8 Jewellery, iți pune la dispozitie propuneri fascinante de bijuterii! Cercei, inele, bratari, pandantive si coliere, toate create din aur, pe care au fost plasate diamante intr-un mod prin care bijuteria va fi menita sa devina piesa de rezistenta a oricarei tinute. Pentru ca a fost create sa fie speciala, orice bijuterie8 Jewellery se remarca de la prima vedere prin design, devenind o buna sugestie de cadou.
http://luminita.boncafe.ro/bijuterii-ca-semnaturi-cu-diamante-de-la-8-jewellery/

 

De la montura, forma, elemente inovative, precum toarta flexibila a inelelor, pana la aranjarea intr-o anume forma, a diamantelor, bijuteriile 8 Jewellery pot concura cu cele mai prestigioase case de bijuterii din lume.
http://www.eva.ro/shopping/moda/8-jewellery-bijuterii-ca-semnaturi-cu-diamante-articol-123537.html

 

 

Creaţiile disponibile in magazinul 8 Jewellery pot satisface si cele mai pretentioase gusturi, fie ele traditionale, clasice sau moderne, in primul rand, datorita diversitatii de modele, ce cuprinde de la bijuterii discrete, feminine, precum bratarile fine Tenis, in degradee, cu smaralde si diamante, inelele rafinate cu briliante, cerceii solitaire, o creatie cu totul atipica fata de clasicii solitaire, versatila, o piesa de rezistenta, am putea spune, care se poate transforma usor, prin eliminarea unui element, intr-o cu totul alta pereche, pana la bijuterii statement, opulente, sculpturale.
http://leti.ro/8-jewellery-bijuterii-luxoase-in-bucuresti/

 

Alegerea unei bijuterii poate fi dificila, mai ales cand te afli in fata unei colectii de bijuterii spectaculoase. De aceea, consultantul 8 Jewellery te va ghida spre bijuteria care sa-ti vorbeasca cel mai bine despre tine.
http://www.prwave.ro/business/34-lifestyle/64285-8-jewellery-bijuterii-ca-semnaturi-cu-diamante
http://stiridelifestyle.ro/bijuterii-ca-semnaturi-cu-diamante/

 

Diamantele au devenit datorita liniilor de design sau asocierilor extravagante un „accesoriu“ unisex, chiar daca initial au fost cele mai bune prietene ale doamnelor.
http://da.zf.ro/dupa-afaceri/ceasuri-bijuterii/masculinitate-batuta-n-diamante-negre-15338309

 

photo source: esentatare.com

dress code si diamante